fbpx

Anya-lánya szettek

Egyedülálló stílus, és divat: Nektek!

Szettek, amiket le sem lehet tenni!

Amikor az ember szeretne egyedi lenni, vagy valami „közöset” csinálni a gyermekével, sok esetben teljesen tanácstalan. A boltok nem adják azokat a lehetőségeket, vagy épp minőséget amire számítunk. Az anya-lánya szetteket azért alkottam meg, mert valami olyanra vágytam ami szó szerint sugallja a stílust. Mindenki, aki látja benne a viselőjét teljesen oda meg vissza van, szóval garantált a siker. :)

Amikor készítem a ruhákat, folyamatosan azt helyezem előtérbe, hogy az aki vásárolta beleszerethessen, és imádja hordani. Ha valaki, én aztán jól tudom mennyire fontos hogy kényelmes, mégis egyedi ruhákat viselhessen a mindennapokban. Válaszd ki, hogy melyik ruha vagy épp dizájn tetszik, és legyetek egy csapat a gyermekeddel.

Választható kategóriák

Melyik ruhadarabra szeretnél szert tenni?

Miért válaszd az általam készített ruhákat ?

Minden egyedileg készül

Nincs két egyforma ruha. Minden esetben egyedileg készítem el a rendeléseket, így számíthatsz arra, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán egyik ruhadarab sem.

Oeko-Tex 100 minősítés

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Ipari gépekkel dolgozom

A ruhákat ipari gépek segítségével készítem el, ezzel garantálva a minőséget, és a tartósságot. Számomra egyaránt fontos a minőség, és az egyediség!

Nézd meg a legkedveltebb mintázatokat!

Lepd meg magatokat a legegyedibb ruhák valamelyikével!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - 0Ft