fbpx

Női ruhák

Igényes, elegáns, és trendi!

Egyedi mintájú és színű női ruházat

Az Edina Design kollekciója szó szerint az egyediségről szól. Amikor elkezdtem varrni, arra törekedtem, hogy a legkimagaslóbb anyagból tudjak dolgozni mindezt úgy, hogy bárki is viseli a ruhát, boldogan jó érzéssel tegye azt. Nem könnyű a helyzetünk, mert bár tele vannak a boltok mindenféle ruhával, valójában egyik sem az „igazi”. Kevés esetben érezzük csak azt a „HŰHA faktort” ami kell egy jó ruhadarab hordásához.

Amikor készítem a ruhákat, folyamatosan azt helyezem előtérbe, hogy az aki vásárolta beleszerethessen, és imádja hordani. Ha valaki, én aztán jól tudom mennyire fontos hogy kényelmes, mégis egyedi ruhákat viselhessen a mindennapokban. Válaszd ki, hogy melyik dizájn illik leginkább hozzád és ajándékozd meg magad a kényelem érzetével.

Miért válaszd az általam készített ruhákat ?

Minden egyedileg készül

Nincs két egyforma ruha. Minden esetben egyedileg készítem el a rendeléseket, így számíthatsz arra, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán egyik ruhadarab sem.

Oeko-Tex 100 minősítés

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Ipari gépekkel dolgozom

A ruhákat ipari gépek segítségével készítem el, ezzel garantálva a minőséget, és a tartósságot. Számomra egyaránt fontos a minőség, és az egyediség!

Nézd meg a legkedveltebb mintázatokat!

Lepd meg magadat a legegyedibb ruhák valamelyikével!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - 0Ft