fbpx

Gyermek ruhák és kiegészítők

A legpuhább a legjobb!

Egyedi gyermek ruhák és kiegészítők

Az Edina Design kollekciója szó szerint az egyediségről szól. Amikor elkezdtem varrni, arra törekedtem, hogy a legkimagaslóbb anyagból tudjak dolgozni mindezt úgy, hogy bárki is viseli a ruhát, boldogan jó érzéssel tegye azt. A gyerekek esetében mindannyian jól tudjuk, hogy nehéz dolgunk van, és elsőrangú, hogy ő boldog legyen a ruhában, nem mellesleg a játék és szórakozás élményét se gátolja.

Minden gyermek ruha és kiegészítő varrásakor ezeket a szempontokat vettem figyelembe, így nem csak a kisgyerekek, hanem a szülők életét is kicsit segíthetem a termékeimmel. Válaszd ki, hogy melyik dizájn illik a leginkább a gyermekedhez, és tedd őt boldoggá az általam készített termékek valamelyikével!

Használd a keresőt, és találd meg a legegyedibb termékeket!

Te melyik ruhát szeretnéd a gyermekeden látni? Válassz! :)

Gyerek kategóriák
Méretek
Ár
1Ft80000Ft

Miért válaszd az általam készített ruhákat ?

Minden egyedileg készül

Nincs két egyforma ruha. Minden esetben egyedileg készítem el a rendeléseket, így számíthatsz arra, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán egyik ruhadarab sem.

Oeko-Tex 100 minősítés

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Ipari gépekkel dolgozom

A ruhákat ipari gépek segítségével készítem el, ezzel garantálva a minőséget, és a tartósságot. Számomra egyaránt fontos a minőség, és az egyediség!

Nézd meg a legkedveltebb mintázatokat!

Lepd meg gyermekedet a legegyedibb ruhák valamelyikével!

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - 0Ft