fbpx
Akció!

Női nadrág

Az időjárásunk változásával elővesszük a kényelmes nadrágokat is olykor. Ilyenkor jövünk rá, hogy igazából mindet meguntuk, vagy épp kiment a divatból. A hétköznapi nadrágokkal a legnagyobb baj az, hogy nehéz megtalálni az ideális fazont.  Az általam készített nadrágok ebből a szempontból is picit mások. Akár sportosan, akár csinosan szeretsz öltözni, garantáltan egyedi leszel általuk. A választható minták mindegyike digitális nyomtatással készül, prémium minőségű textilekre.

Jelenleg hurkolt futter szabadidő anyagokból tudtok választani, ami tökéletes az őszi napokra. Vásárlás előtt ne felejtsd el átnézni a mérettáblázatot, viszont ha egyik méretnél sem találtad meg az ideálisat, akkor a pénztár oldalon lévő megjegyzés rovatba írd be a következő adatokat:  derékkörfogat, csípőkörfogat, lábszár belső hossz. Ha ezek megvannak, tutira vehetjük, hogy nem lesz tévedés a méretet illetően!

Ugyanez a fazon elérhető gyerek méretben is, tehát ha szeretnél összeöltözni gyermekeddel, (legyen az akár póló, akár pulcsi) akkor az anya-lánya kategóriában erre is találsz megoldást.

FONTOS: A termékek nincsenek készleten, az elkészítési ideje 10-15 munkanap. A vásárlást követő 10-15 munkanapon belül tudom elküldeni részedre, mivel egyedi készítésű darabokról van szó!

  • Nadrág színe / mintája *

Gyors átfutási idő

Az előrendelés után, szinte azonnal belefogok a ruhád elkészítésébe, és 10-15 munkanapon belül útnak is indítom, hogy minél hamarabb viselni tudd, és boldoggá tegye a mindennapjaidat!

Kedvező szállítás

Odafigyelek arra, hogy olyan cégekkel dolgozzak együtt, akik odafigyelnek a szállítás minőségére is. Alacsony szállítási díjakkal, és kedvező szállítási lehetőségek állnak rendelkezésedre.

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Mérettáblázat

XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
Derék szélessége (cm)
66
69
74
80
84
88
99
Csípő szélessége (cm)
86
89
94
100
104
108
118
Belső lábszár hosszúság (cm)
73
73
73
73
73
73
73

Nézd meg a választható mintákat!

Egyedi készítésű darabok, Neked! Miért?

Légy egyedi, válaszd ki 
a legjobban tetsző 
nadrágot!

Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!