fbpx
Akció!

Tipegő hálózsák

Nem viseli el a takarót, vagy lerúgja magáról a gyermeked? Ismerős érzés, de épp ezért tuti megoldás a tipegőzsák! A külön részes pizsamákkal szemben, biztos lehetsz benne, hogy ebből nem fog kilógni a dereka és hidegtől mentes nyugodt, békés éjszakája lesz. Jó hír továbbá a zoknit kevésbé kedvelő kisgyermekek számára, hogy minden tipegőzsákot kamáslis lábszárral készítek: egy mozdulattal a lábfej is fedhető vele alvás előtt.

A zsákocskák két különböző anyagból készülnek: hurkolt futter, és pamut jersey; bélésnek pedig a közkedvelt bébiplüss, pamut jersey kombináció a legjobb választás! A bébiplüss hűvösebb időszakban (20-22 fok) hasznos, míg a pamut jersey melegebb szobában javallott.

Minden tipegő a vállánál patenttal záródik, így fix, tartós.

Méretválasztási tipp:

A méretet érdemes úgy kiválasztani, hogy a gyermek magassága a megadott 2 méret közé essen. Ha a felső határhoz közelít is, max 1 mérettel javaslok nagyobbat, mivel amúgy is dupla méretesek a tipegők.

74-80:  (74-80centi magasságig) 
80-86:  (80-86centi magasságig)
86-92: (86-92centi magasságig) 
92-98:  (92-98centi magasságig) 
98-104: (98-104centi magasságig) 
104-110: (104-110centi magasságig)

FONTOS: A patentot közvetlenül mellette fogjuk meg, és úgy  nyissuk – zárjuk a hálózsákot, ne tépjük.

8 500Ft

Törlés

Gyors szállítási módok

Amennyiben az általad rendelt termék épp készleten van, maximum 2 napon belül eljuttatom az általad választott szállítási módon!

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Információk a tipegőzsákokról:

Miért válaszd az Edina design tipegőzsákokat?

Válaszd ki a számodra 
leginkább tetsző 
tipegőzsákot!

Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!