fbpx
Akció!

Sapka, sál szett

A jelenlegi kiszámíthatatlan időjárási viszontagságok ellen, mindig jól jön ha van otthon egy sapka és sál szett. Sok gyerek imádja, de vannak olyanok is akik nem szívesen viselik. Az általam készített darabok mint egyedi mintázattal rendelkeznek, a gyerkőcök is örömmel viselik. Nincs más dolgod, mint megmérni a buksi körfogatot, és kiválasztani a megadott méretek alapján a kívánt sapit. A textil rugalmasságának köszönhetően nagyon kényelmes fazon, ha a megfelelő méretet választod, és hab a tortán, hogy a csősálat is rendkívül egyszerű ráadni gyermekedre.

Ha pedig úgy döntenek a picik, hogy nem kérnek anya, és apa segítségéből, egyedül is könnyen fel tudják venni, mert nem kell kötögetni. Ez nagy előny az oviban, hogy segítség nélkül fel tudják venni a kicsik: gyorsan áthúzza a buksiján, és futás az udvarra!  A bélés magas 80 százalék pamut tartalmának köszönhetően nem izzad bele a gyermek olyan gyorsan, mint a sok műszálas boltiba, így tökéletes futkározáshoz, és sétálgatáshoz is!

Többféle vastagságból választhatsz: – Átmeneti: a vékony pamutjerseyvel bélelt sapikat a kicsit hűvösebb őszi, tavaszi napokra.  – Téli: A bébiplüssel bélelt sapikat inkább télre ajánlom, így minden egyes szezonra be tudsz tárazni! 🙂

4 000Ft

Törlés

Gyors szállítási módok

Amennyiben az általad rendelt termék épp készleten van, maximum 2 napon belül eljuttatom az általad választott szállítási módon!

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Információk a szettekről:

Miért válaszd az Edina design sapka szettjeit?

Válaszd ki a számodra 
leginkább tetsző 
szettet!

Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!