fbpx
Akció!

Popózsák

A popózsák az egyik legpraktikusabb baba kiegészítő termék, amit csak el lehet képzelni. Nagy problémát jelent az, hogy az újszülött kisbabák lerúgják magukról a takarót, és így megfázhatnak, álmatlan éjszakáik lehetnek. A popózsákot újszülött kortól 5-6 hónapos korig javasolt használni, utána érdemes áttérni a tipegőzsákra! 🙂

Nagy előnye, hogy könnyen feladható a babára, kényelmes, és a kis passzé a derék alatt pontosan annyira tartja a zsákot, hogy az nem csúszik le az izgő-mozgó kicsiről. A popózsákba csak a gyermek lábait kell beledugni, a karjait semmiképp.

Dupla méretes, így hosszú ideig használható, és nagyon könnyen tisztítható.

Tisztán tartása: gépben mosható 40°-n (centrifuga max 1000 fordulat / per) , szárítógépben nem szárítható, és fehérítő használata nem ajánlott.
Vasalás: maximum 110°-n közép fokozaton.

5 100Ft

Törlés

Gyors szállítási módok

Amennyiben az általad rendelt termék épp készleten van, maximum 2 napon belül eljuttatom az általad választott szállítási módon!

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Információk a popózsákról:

Miért válaszd az Edina design popózsákokat?

Válaszd ki a számodra 
leginkább tetsző 
popózsákot!

Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!