fbpx
Akció!

Női pulóver

Az igazán jó esésű pulóver megtalálása nehéz feladat: vagy a stílusa nem jó, vagy úgy nézünk ki benne mint valami eszkimó, rosszabb esetben teljesen divatját múlt. Az általam készített egyedi pulcsikat garantáltan nem találod meg a boltban, és a villamoson sem jön majd veled szembe.

A raglan és a joline pulóverek egyöntetűen a legjobb választást nyújtják, ha kedveled a finom anyagokat.

Joline: Hűvösebb őszi napokra ideális választás, mert a derék része kicsit hosszabb. Ha lehajolsz benne, nem lóg ki a derekad, s mivel a derék és az ujj rész is passzéval zárul, nem fogunk fázni sem benne. A lentebb található mérettáblázatot vedd szemügyre, mielőtt rendelsz! Ha úgy döntesz, hogy csak egy színű pulcsit szeretnél, minta nélkül, válaszd a mintázatok közötti „NINCS MINTA” gombot!

Raglan: Passzés kerek nyakkal, vagy garbó nyakkal készül, így bármelyiket választod, nem fogsz csalódni. Kiválaszthatod a hozzá illő színt, és mintát így egy igazán egyedi darabbal gazdagodhatsz. Ha úgy döntesz, hogy csak egy színű pulcsit szeretnél, minta nélkül, válaszd a mintázatok közötti „NINCS MINTA” gombot! 🙂 A lentebb található mérettáblázatot vedd szemügyre, mielőtt rendelsz!

FONTOS: A termékek nincsenek készleten, az elkészítési ideje 10-15 munkanap. A vásárlást követő 10-15 munkanapon belül tudom elküldeni részedre, mivel egyedi készítésű darabokról van szó!

  • Milyen színű legyen a pulóver? *

  • Milyen mintával kéred? *

  • Válaszd ki a mintát vagy színt! *

Gyors átfutási idő

Az előrendelés után, szinte azonnal belefogok a ruhád elkészítésébe, és 10-15 munkanapon belül útnak is indítom, hogy minél hamarabb viselni tudd, és boldoggá tegye a mindennapjaidat!

Kedvező szállítás

Odafigyelek arra, hogy olyan cégekkel dolgozzak együtt, akik odafigyelnek a szállítás minőségére is. Alacsony szállítási díjakkal, és kedvező szállítási lehetőségek állnak rendelkezésedre.

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Mérettáblázatok

Joline (magas nyakú) pulóver méretei

XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
Pulcsi szélessége (cm)
42
44
46
46
48
50
52
Pulcsi hossza válltól (cm)
69
70
71
72
73
74
75
Kar belső hossza (cm)
62
63
64
65
66
67
68

Raglan (garbó és passzés nyakú) pulóverek méretei

XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
Pulcsi szélessége (cm)
43
45
47
49
51
53
55
Pulcsi hossza válltól (cm)
66
66
66
67
67
68
68
Kar belső hossza (cm)
62
62
62
63
63
64
64

Nézd meg a választható mintákat!

Egyedi készítésű darabok, Neked! Miért?

Légy egyedi, válogasd össze 
a számodra legkedvezőbb 
pulóvert !

Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!