fbpx

Magas nyakú pulóverHa unod a bolti gagyi minőséget, és valami egyediben szeretnéd látni a gyermeked, akkor jó helyen jársz. Az általam készített pulcsik minden esetben hurkolt futterből készülnek, így többszöri mosás után stabil marad a varrásuk, és nem nyúlnak, fakulnak. Rendkívül szín és formatartóak és nem utolsó sorban, mivel minden termék limitált mennyiségben készül, nem valószínű, hogy szembe jön veled az utcán.

Minden pulcsi dereka passzés, és mivel a gyerkőcök nagy része nem kedveli a sálakat, ezzel a pulcsival ez is kiváltható. A hosszított nyakrész tökéletesen védi a gyermeked nyakát, megvédve őt a hidegtől!

Hogyan látom a terméket nagyban mobilon?
Jelölj ki minden paramétert (szín, minta, méret) és nagyban meg fog jelenni a kép egyből a lap tetején! 🙂

5 100Ft5 500Ft

Törlés

Gyors szállítási módok

Amennyiben az általad rendelt termék épp készleten van, maximum 2 napon belül eljuttatom az általad választott szállítási módon!

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Információk a pulóverekről:

Miért válaszd az Edina design pulóvereket?Válaszd ki a számodra 
leginkább tetsző
 pulóvert!

Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!