fbpx

Pulóver

Ha unod a bolti gagyi minőséget, és valami egyediben szeretnéd látni a gyermeked, akkor jó helyen jársz. Az általam készített pulcsik minden esetben hurkolt futterből készülnek, így többszöri mosás után stabil marad a varrásuk, és nem nyúlnak, fakulnak. Rendkívül szín és formatartóak és nem utolsó sorban, mivel minden termék limitált mennyiségben készül, nem valószínű, hogy szembe jön veled az utcán.

Minden pulcsi dereka passzés, és mivel a gyerkőcök nagy része nem kedveli a sálakat, ezzel a pulcsival ez is kiváltható. A hosszított nyakrész tökéletesen védi a gyermeked nyakát, megvédve őt a hidegtől!

4 900Ft5 900Ft

Törlés

  Gyors szállítási módok

  Amennyiben az általad rendelt termék épp készleten van, maximum 2 napon belül eljuttatom az általad választott szállítási módon!

  Kimagasló minőség

  Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

  Egyedi darabok

  Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

  Információk a pulóverekről:

  Miért válaszd az Edina design pulóvereket?

  Válaszd ki a számodra 
  leginkább tetsző 
  pulóvert!

  Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!