fbpx

Gyermek hosszú nadrág

Megérkezett az anyukák nagy kedvence: ez az újszülött mérettől elérhető cuki hárem nadrág. Miért lett nagy kedvenc? Többek között azért mert a pelusos kisbaba is belefér, kényelmes, és a derekában nincs gumi, így a passzé helyén tartja a nadrágot. Mosipelusos és hurcis anyukák figyelmébe is ajánlom ezt a terméket, mivel anyagának köszönhetően biztosítja a nagy terpesz lehetőséget a kicsinek. Probléma megoldva! 🙂

Dupla méretes, így nem kell pár hét után eldobni, nagyon sokáig tudja hordani a baba! Avatott textilből készülnek, nem mennek össze, nem tekeredik el a varrás, és a textil végképp nem engedi a színét: tökéletes tartós, és strapabíró a picinek.

Anyag összetétel:

  • 240gr-os  prémium minőségű hurkolt futter
  • 92% pamut 8% elasztán.

Nézd meg mindegyik mintát és méretet, és válaszd ki a számodra legjobban tetszőt. Érdemes lesz figyelni, mivel folyamatosan bővülni fog a kínálat többek között zsebes, slim és a csajos nadrágokkal is.

3 500Ft4 300Ft

Törlés

Gyors szállítási módok

Amennyiben az általad rendelt termék épp készleten van, maximum 2 napon belül eljuttatom az általad választott szállítási módon!

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Információk a nadrágokról:

Miért válaszd az Edina design nadrágokat?

Válaszd ki a számodra 
leginkább tetsző 
nadrágot!

Fedezd fel a többi ruhát is, légy egyedi!