fbpx

Body

Egyik kedvenc gyermek termékem. Ilyen body-t egészen biztos hogy nem fogsz boltban találni: sem minőségre, sem a designt illetően. Több törzsvásárlóm van, aki minden méretnél visszatér, és nálam rendeli az egész body kollekciójukat. Azt gondolom ennél több visszajelzés nem is kell , a bodykat illetően. Próbáld ki, ígérem, hogy nem fogsz csalódni.

2 féle vastagságban készítem őket: Pamutjersey és hurkolt futter textilből. A pamutjersey egy vékony póló anyag vastagságú darab, míg a hurkolt futter kicsit vastagabb de szintén rugalmas szabadidő anyag. Hamarosan szettben is elérhető lesz majd.

3 100Ft

Törlés

Gyors szállítási módok

Amennyiben az általad rendelt termék épp készleten van, maximum 2 napon belül eljuttatom az általad választott szállítási módon!

Kimagasló minőség

Prémium minőségű textileket vásárolok, melyek környezetvédelmi szempontokból megfelelnek az előírásoknak, és tökéletesen bőrbarát anyagból készülnek.

Egyedi darabok

Minden egyes ruha teljesen egyedileg készül, így nincs két egyforma. Abban garantáltan biztos lehetsz, hogy nem fog szembe jönni veled az utcán!

Információk a bodykról:

Miért válaszd az Edina design bodykat?

Válaszd ki a számodra 
leginkább tetsző 
body-t!

Fedezd fel a többi ruhát is, tedd magatokat boldoggá!